Amerikaanse koelkast reparatie

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Amerikaanse koelkast heeft gekocht. Wij zijn geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook Uneto gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Bij De Smid Reparatie bent u dus op het juiste adres voor uw Amerikaanse koelkast reparatie. In de meeste gevallen lossen wij het probleem gewoon bij u thuis op. U kunt uw Amerikaanse koelkast reparatie eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Geen garantie meer op uw Amerikaanse koelkast? Wij zijn dé specialist op het gebied van Amerikaanse koelkast reparaties en bieden scherpe tarieven.

s-rgbde_smid0081_v1b

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De Amerikaanse koelkast koelt niet goed
  • Mijn koelkast sluit niet goed meer
  • Mijn Amerikaanse koelkast lekt
  • Het vriesdeel werkt niet goed meer

Mogelijk is een bepaald onderdeel aan vervanging toe en kunnen wij dit repareren.

Wel of niet uw Amerikaanse koelkast repareren?

Twijfelt u uw Amerikaanse koelkast wel of niet moet laten repareren? Geen probleem, onze vakmensen geven u een betrouwbaar advies. Constateert onze specialist dat de koelkast reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!

Gemiddeld betaalt u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.