Samsung koelkast reparatie

Is uw Samsung koelkast stuk? Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Samsung koelkast heeft gekocht. Voor Samsung zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Wij zijn ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra waarborg voor vakkundigheid.

U bent dus op het juiste adres voor uw Samsung koelkast reparatie. In de meeste gevallen lossen wij het probleem gewoon bij u thuis op. U kunt uw Samsung koelkast reparatie eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Geen garantie meer op uw koelkast? Wij zijn dé specialist op het gebied van Samsung koelkast reparaties en bieden scherpe tarieven.

koelkast-reparatie

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De koelkast koelt niet goed
  • Mijn koelkast doet helemaal niks meer
  • De koelkastdeur sluit niet goed
  • Mijn koelkast lekt water

Mogelijk is een bepaald onderdeel aan vervanging toe en kunnen wij dit repareren. Eerst zelf proberen te repareren? Bekijk dan hier onze onderhoud- & reparatie tips voor koelkasten en vriezers.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een doorsnee Samsung koelkast reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw Samsung koelkast nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de Samsung koelkast reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!