Reparatie Bauknecht keukenapparatuur

Wij zijn dé specialist op het gebied van reparaties aan Bauknecht keukenapparatuur. Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Bauknecht keukenapparatuur heeft gekocht. Voor Bauknecht zijn wij geautoriseerd zodat wij deze met de bijbehorende garantie voorwaarden mogen repareren. Daarnaast zij wij in het bezit van de Uneto-certificering. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

U kunt uw reparatie Bauknecht keukenapparatuur eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Geen garantie meer op uw Bauknecht keukenapparatuur? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres want wij bieden scherpe tarieven.In veel gevallen lossen wij een reparatie Bauknecht keukenapparatuur gewoon bij u thuis op.

s-rgbde_smid0045_v1

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als:

  • De oven wordt niet goed warm
  • Een handvat is afgebroken
  • De wasemkap zuigt niet goed

Mogelijk is een bepaald onderdeel aan vervanging toe en kunnen wij dit repareren.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw Bauknecht keukenapparatuur nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is! Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.