AEG wasmachine reparatie

Als uw AEG wasmachine kapot is, bent u op het juiste adres voor uw AEG wasmachine reparatie. Meestal lossen wij het probleem gewoon bij u thuis op. U kunt uw AEG wasmachine reparatie eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw AEG wasmachine heeft gekocht. Voor AEG zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Wij zijn UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw AEG wasmachine? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van AEG wasmachine reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-wasmachine2

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De was wordt niet meer schoon
  • Het water wordt niet warm
  • Er blijft water in de wasmachine staan
  • Mijn wasmachine lekt water

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw wasmachine toe aan vervanging en kunnen wij uw apparaat eenvoudig repareren. Bekijk ook onze onderhoud- & reparatie tips voor wasmachines.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een doorsnee wasmachine reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw AEG wasmachine nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de AEG wasmachine reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!