Miele wasmachine reparatie

Is uw Miele wasmachine stuk? Voor Miele zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren, waar u uw Miele wasmachine ook heeft gekocht. Doordat wij UNETO-VNI gecertificeerd zijn, heeft u de zekerheid dat wij vakkundig uw wasmachine repareren.

Bij De Smid Reparatie bent u dus op het juiste adres voor uw Miele wasmachine reparatie. In de meeste gevallen lossen wij het probleem direct bij u thuis op. U kunt voor uw reparatie online direct een afspraak maken. Dan kunt u snel weer wassen.

Geen garantie meer op uw wasmachine? Geen probleem, wij hebben scherpe tarieven voor Miele wasmachine reparaties.

reparatie-wasmachine2

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De was wordt niet meer schoon
  • Het water in de wasmachine wordt niet warm
  • Mijn wasmachine lekt water
  • Er blijft water in de wasmachine staan

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw wasmachine toe aan vervanging en kunnen wij uw apparaat eenvoudig repareren. Bekijk ook onze onderhoud- & reparatie tips voor wasmachines.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een doorsnee wasmachine reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw Miele wasmachine nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de Miele wasmachine reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!