AEG vaatwasser reparatie

Is uw AEG vaatwasser stuk? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor uw AEG vaatwasser reparatie. In de meeste situaties lossen wij het probleem meteen bij u thuis op. Uw AEG vaatwasser reparatie is eenvoudig online aan te melden en u kunt direct een afspraak maken.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw AEG vaatwasser heeft gekocht. Voor AEG zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Daarnaast zijn wij in het bezit van de UNETO-VNI certificering. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw vaatwasser? Wij zijn dé specialist op het gebied van AEG vaatwasser reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-vaatwasser1

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als:

  • De vaat wordt niet meer schoon
  • De vaatwasser wordt niet warm
  • Mijn vaatwasser wil niet aan
  • Er blijft water in de vaatwasser staan

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw AEG vaatwasser toe aan vervanging of kunnen wij uw vaatwasser repareren. Bekijk onze vaatwasser onderhoud- & reparatietips. Misschien kunt u een eenvoudig probleem zelf oplossen.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw AEG vaatwasser nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de AEG vaatwasser reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is! Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.