Bosch vaatwasser reparatie

Een Bosch vaatwasser reparatie dient snel en efficiënt te gebeuren. Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres. In veel gevallen lossen wij het probleem gewoon bij u thuis op. Uw Bosch vaatwasser reparatie is eenvoudig online aan te melden en u kunt direct een afspraak maken.

Voor Bosch vaatwassers zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Het maakt dus niet uit bij welke (web)winkel u uw vaatwasser heeft gekocht. Daarnaast zijn wij in het bezit van de Uneto-certificering. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw Bosch vaatwasser? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van Bosch vaatwasser reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-vaatwasser1

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als:

  • De vaat wordt niet meer schoon
  • Mijn vaatwasser doet helemaal niks meer
  • De vaatwasser wordt niet warm
  • Er blijft water in de vaatwasser staan

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw Bosch vaatwasser toe aan vervanging of kunnen wij uw vaatwasser repareren. Wilt u eerst zelf proberen het probleem te repareren? Bekijk dan onze vaatwasser onderhoud- & reparatietips.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw Bosch vaatwasser nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de reparatie aan uw Bosch vaatwasser te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is! Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.