Miele vaatwasser reparatie

Is uw Miele vaatwasser stuk? In veel gevallen lossen wij het mankement direct bij u thuis op. Uw Miele vaatwasser reparatie kunt u online aanmelden en direct een afspraak maken. Of bel met onze deskundige medewerkers op het callcenter.

Het maakt niet uit waar u uw Miele vaatwasser heeft gekocht. Voor Miele zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Ook zijn wij in het bezit van de UNETO-VNI certificering. Dat is voor u een extra zekerheid voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw vaatwasser? Wij zijn dé specialist op het gebied van Miele vaatwasser reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-vaatwasser1

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als:

  • De vaat wordt niet meer schoon
  • De vaatwasser wordt niet warm
  • Er blijft water in de vaatwasser staan

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw Miele vaatwasser toe aan vervanging of kunnen wij uw vaatwasser repareren. Wilt u eerst zelf proberen het probleem te repareren? Bekijk dan onze vaatwasser onderhoud- & reparatietips.

Wel of niet uw Miele vaatwasser repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw Miele vaatwasser nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de Miele vaatwasser reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is! Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.