AEG vriezer reparatie

Is uw AEG vriezer kapot? Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw AEG vriezer reparatie. In de meeste gevallen lossen wij het probleem direct bij u thuis op. Uw AEG vriezer reparatie is eenvoudig online aan te melden en u kunt direct een afspraak maken.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw AEG vriezer heeft gekocht. Voor AEG zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw AEG vriezer? Dan helpen wij u ook graag. Loop gerust binnen bij onze Servicebalie in Oss aan de Kanaalstraat 24 of maak een online afspraak met onze monteurs. Wij zijn dé specialist op het gebied van AEG vriezer reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-vriezer

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De vriezer wordt niet koud genoeg
  • Mijn vriezer doet het helemaal niet meer
  • De deur sluit niet goed

Mogelijk is een bepaald onderdeel aan vervanging toe en kunnen wij dit repareren. Wilt u uw vriezer eerst zelf proberen te repareren? Bekijk dan hier onze onderhoud- & reparatie tips voor koelkasten en vriezers.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten. Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw AEG vriezer nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de vriezer reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!