Miele vriezer reparatie

Vertoont uw Miele vriezer mankementen? Bij ons u op het juiste plaats voor uw Miele vriezer reparatie. Meestal lossen wij het probleem direct bij u thuis op. Uw Miele vriezer reparatie is eenvoudig online aan te melden en u kunt direct een afspraak maken.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Miele vriezer heeft gekocht. Voor Miele zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Wij zijn ook UNETO-VMI gecertificeerd. Dat is voor u een extra waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw Miele vriezer? Ook dan helpen wij u graag verder. Loop gerust binnen bij onze Servicebalie in Oss aan de Kanaalstraat 24 of maak een online afspraak met onze landelijke witgoed monteurs. Wij zijn dé specialist op het gebied van Miele vriezer reparatie en bieden scherpe tarieven.

reparatie-vriezer

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • Mijn vriezer doet niks meer
  • De vriezer wordt niet koud genoeg
  • De deur sluit niet goed
  • Mijn vriezer lekt water

Mogelijk is een bepaald onderdeel aan vervanging toe en kunnen wij dit repareren. Eerst zelf proberen te repareren? Bekijk dan hier onze onderhoud- & reparatie tips voor koelkasten en vriezers.

Wel of niet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een gemiddelde reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten. Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw Miele vriezer nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de vriezer reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de Miele vriezer reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!