Bosch wasdroger reparatie

Vertoont uw Bosch wasdroger kuren? Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Bosch wasdroger heeft gekocht. Voor Bosch zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor de reparatie van uw Bosch wasdroger. Meestal lossen wij het probleem direct bij u thuis op. U kunt uw Bosch wasdroger reparatie eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Geen garantie meer op uw wasdroger? Wij zijn dé specialist op het gebied van Bosch wasdroger reparatie en bieden scherpe tarieven.

s-rgbde_smid0023_v1b

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • Mijn wasdroger doet helemaal niks meer
  • De deur sluit niet goed
  • De was wordt niet meer droog in mijn Bosch wasdroger
  • De droger doet er veel te lang over

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw wasdroger toe aan vervanging en kunnen wij uw wasdroger eenvoudig repareren. Bekijk ook onze onderhoud- & reparatietips voor uw wasdroger. Een eenvoudig mankement kunt u misschien zelf oplossen. Als het niet lukt, helpen wij u graag verder.

Wel of niet uw Bosch wasdroger repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een doorsnee wasdroger reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten. Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw Bosch wasdroger nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de Bosch wasdroger reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!