Miele wasdroger reparatie

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Miele wasdroger heeft gekocht. Voor Miele zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor de reparatie van uw Miele wasdroger. In de meeste gevallen lossen wij het probleem gewoon bij u thuis op. U kunt uw Miele wasdroger reparatie eenvoudig online aanmelden en direct een afspraak maken.

Geen garantie meer op uw wasdroger? Wij zijn dé specialist op het gebied van Miele wasdroger reparatie en bieden scherpe tarieven.

Maak een afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoedmerken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Onze gecertificeerde monteurs repareren snel, voordelig én met garantie!
  • Wij hebben meer dan 30 monteurs in dienst. Hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak een afspraak

Wellicht herkent u problemen als

  • De deur sluit niet goed van mijn wasdroger
  • De was wordt niet meer droog
  • Waarschuwingslampjes functioneren niet meer
  • Het duurt te lang voordat de was droog is

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw wasdroger toe aan vervanging en kunnen wij uw wasdroger eenvoudig repareren. Bekijk ook onze onderhoud- & reparatietips voor uw wasdroger, wellicht kunt een eenvoudig mankement zelf oplossen. Als het niet lukt, helpen wij u graag verder.

Wel of niet uw Miele wasdroger repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Ook zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten. Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw Miele wasdroger nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de Miele wasdroger reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. U weet dus voor een kleine 50 euro of repareren zinvol is!