Beleef de dag van Johan Daverveld

Beleef de dag van Johan Daverveld

Johan is 33 jaar oud en is via de Smid in de reparatie gerold. Hij was op 18-jarige leeftijd begonnen bij de Haarse Smid (ouderlijke winkel) als installateur in de vakantie periodes. Daarna is hij overgestapt als installateur in de vakantie periodes. Daarna is hij overgestapt als installateur bij De Vos, maar is sinds 2016 weer teruggekomen bij de Smid Reparatie. En sinds 2 jaar werkzaam als reparateur voor alle witgoed reparaties.

Dag als reparateur

De koeriers leveren in de nacht de benodigde onderdelen bij de reparateurs thuis, zodat ze in de ochtend gelijk op pad kunnen naar de klanten. Op de tablet krijgen ze de bonnen binnen, waarop de gegevens, het adres, de verwachte tijd van aankomst en het witgoed probleem vermeld staan. Ze komen bij de klanten voor reparaties van apparaten zoals:Bora kookplaten

Wasmachines

Vaatwassers

Afzuigkappen

Koelkasten

Diepvriezers

Bij aankomst vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarin de klant meer verteld over zijn/haar witgoed probleem en wordt er gekeken naar een passende oplossing. Wat kan De Smid voor hen betekenen, welke onderdelen kunnen worden vervangen/gerepareerd of wordt er in het ergste geval gekeken naar een nieuw apparaat en de mogelijkheden daarin. Pas wanneer het probleem is opgelost of een vervolgtraject is door besproken en de klant tevreden is zal de reparateur doorgaan naar de volgende klant.

Wat maakt dit werk zo leuk?

‘De afwisseling en de diversiteit van het vak. Je bent in heel Nederland inzetbaar en komt hierdoor met verschillende klanten in contact. Daarbij lopen ze allemaal met een ander witgoed probleem en je komt daardoor telkens met andere merken en modellen in aanmerking. Maar wat toch het echt het leukste blijft is het helpen van de klant en ze met een tevreden gevoeld achterlaten’.

‘klant blij, wij blij!’

De Smid Reparatie

Voor al uw witgoed reparaties