Garantie

GARANTIE.

Het maakt niet uit bij welke winkel u uw witgoed apparaten heeft gekocht. Voor alle grote witgoed merken zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook door Techniek Nederland gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid. U kunt bij ons terecht voor al uw witgoed reparaties.

 

Bent u toch nog niet zeker van u zaak en u wilt meer weten, neem dan contact met ons op! Wij kunnen dan samen met u en de fabrikant kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bent u op de hoogte en wilt u een reparatieafspraak maken, klik dan hier.

Contact
Heeft u recht op garantie?

Fabrieksgarantie

Valt de reparatie van uw apparaat onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Let op, gebruikersfouten zijn vaak uitgesloten door de fabrikant!

Altijd een oplossing

Buiten garantie

Wij hanteren de Nederlandse wettelijk bepaalde garantie.

Laat u informeren

Service verzekeringen

Er bestaan verschillende verzekeringen. Niet alle verzekeringen hebben identieke voorwaarden. Bel onze klantenservice voor meer info!

COULANCE REGELING
HARENSE SMID CERTIFICATEN

De Smid Reparatie is de partner voor reparaties bij klanten met een Harense Smid certificaat voor een witgoed apparaat. De Smid Reparatie doet dit tegen een vaste vergoeding van 89,- Euro (incl. BTW) plus de prijs van verbruikte onderdelen. Voor deze prijs komt de monteur voorrijden, het apparaat repareren inclusief een garantie van 3 maanden op de reparatie.