Hoverboard | Oxboard | Smart balance board | Smart balance wheel reparatie

Is je Hoverboard, Oxboard, Smart balance board, Smart balance wheel stuk? Kun of wil je hem niet zelf repareren? Kom dan langs bij onze servicebalie aan de Kanaalstraat 24 in Oss. Wij repareren snel, vakkundig en voordelig je board.

We proberen je hoverboard te maken terwijl je wacht, alleen onze ervaring is dat boards in de regel zodanig defect zijn dat we hier wat meer tijd voor nodig hebben. Je kunt dan je board bij ons achterlaten (of opsturen) en wij bellen je zodra je board weer klaar is om op te halen (of op afspraak op te sturen).

Vakkundige & voordelige board reparaties

​Aan je board kan schade ontstaan welke buiten de garantie valt. Denk aan schade aan de kap, waterschade aan het oplaadpunt etc. Bij De Smid Reparatie kun je terecht voor diverse reparaties en onderhoud aan je Hoverboard, Oxboard, Smart balance board, en Smart balance wheel. Meestal is reparatie voordeliger dan de aanschaf van een nieuw board.

Wanneer een reparatie aan je board niet voordeliger is als de aanschaf van een nieuwe, zal onze monteur dit eerlijk aan je melden.Zo heb jij de zekerheid dat je altijd het voordeligst uit bent. Daarnaast krijg je bij ons garantie op de reparatie.

Kom langs in Oss

Is één van uw elektrische apparaten defect en u woont in Oss en omgeving? Kom dan naar de servicebalie van De Smid Reparatie!

Kanaalstraat 24
5347 KM OSS
0412 - 693 693