Reparatieafspraak maken

Draai uw mobiel of tablet naar landscape modes voor een optimale website-ervaring bij het invoeren van een reparatieafspraak!

Wij repareren al vanaf €76.50!

Reparatieafspraak maken? Bel naar 0412-693693 en wij helpen u verder!

Uw vaatwasser, wasmachine of droger is defect. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden? Maak dan snel een reparatieafspraak. Neem telefonisch contact met ons op via 0412-693693 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw apparaat te repareren. Afhankelijk van onze capaciteit is dit 1 a 2 werkdagen. Wij beschikken over ruim 30 gecertificeerde monteurs. Onze vakmensen repareren snel, voordelig én met garantie! Wij repareren in een groot deel van Nederland.

 

(In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners, deze zal onder dezelfde voorwaarden en tarieven uw apparaat herstellen)

desmidreparatie-afspraak-maken

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in witgoed reparaties!

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw witgoed- of elektronica product heeft gekocht. Voor bijna alle grote witgoedmerken zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantievoorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

 

Bent u toch nog niet zeker van u zaak en u wilt meer weten over repareren onder garantie, neem dan contact met ons op!