Reparatieafspraak maken

Draai uw mobiel of tablet naar landscape modes voor een optimale website-ervaring bij het invoeren van een reparatieafspraak!

Reparatieafspraak maken?! Wij repareren al vanaf 86 euro!

Uw vaatwasser, wasmachine of droger is defect. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden? Maak dan snel een reparatieafspraak. Vul onderstaand reparatieformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw apparaat te repareren. Afhankelijk van onze capaciteit is dit normaal gesproken 2 a 3 werkdagen. Momenteel is het echter behoorlijk druk waardoor we deze looptijd niet kunnen garanderen. Neem daarom altijd even contact met ons op om te vragen op welke termijn wij kunnen komen. Wij beschikken over ruim 30 gecertificeerde monteurs. Onze vakmensen repareren snel, voordelig én met garantie! Wij repareren in een groot deel van Nederland.

 

Probeer het reparatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen!

 

(In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners, deze zal onder dezelfde voorwaarden en tarieven uw apparaat herstellen)

 

(Wanneer u uw afspraak wilt annuleren of verzetten, dan kan dit kosteloos tot uiterlijk 24uur (één werkdag) voorafgaand aan het bezoek. Indien u de afspraak na de gestelde termijn afzegt zijn wij genoodzaakt kosten bij u in rekening te brengen (€25.- incl.btw))

desmidreparatie-afspraak-maken

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in witgoed reparaties!

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw witgoed- of elektronica product heeft gekocht. Voor bijna alle grote witgoedmerken zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantievoorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

 

Bent u toch nog niet zeker van u zaak en u wilt meer weten over repareren onder garantie, neem dan contact met ons op!