Smartphone reparatie Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw smartphone reparatie in de regio Oss. In bijna alle gevallen lossen wij het probleem direct op terwijl u wacht.

De Smid Reparatie is UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra waarborg voor vakkundigheid. Geen garantie meer op uw smartphone? Wij hebben jarenlange ervaring met smartphone reparaties. Daarnaast krijgt u bij ons scherpe tarieven en een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de kanaalstraat 24 in Oss!

Wellicht herkent u problemen als

  • Uw smartphone start niet meer op
  • Uw telefoon heeft een software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De smartphone laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw smartphone aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw smartphone eenvoudig repareren.

Bekijk hier onze tarieven!

s-rgb_DSC2874_v4

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw smartphone repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.Twijfelt u of het repareren van uw smartphone nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de smartphone reparatie te duur is dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

iPhone reparatie

iPhone kapot? Onze gecertificeerde en ervaren monteurs repareren uw iPhone terwijl u wacht

Samsung telefoon reparatie

Een vakkundige monteur voor uw Samsung reparatie? Onze vakkundige ervaren reparateurs repareren uw Samsung terwijl u wacht