Reparatie iPhone Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw iPhone reparatie in de regio Oss. In bijna alle gevallen lossen wij het probleem direct op terwijl u wacht.

De Smid Reparatie is UNETO VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra zekerheid voor vakkundigheid. Wij zijn echte vakmensen op het gebied van reparaties aan iPhones in Oss. Daarnaast krijgt u bij ons scherpe tarieven met een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de kanaalstraat 24 in Oss!

Herkent u problemen als

  • Uw iPhone start niet meer op
  • Een software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De iPhone laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw iPhone aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw iPhone eenvoudig repareren. Kom naar onze servicebalie voor uw iPhone reparatie in Oss.

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet mijn iPhone repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn ook voordeliger dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw iPhone nog wel loont? Geen probleem, onze vakspecialisten geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de reparatie van de iPhone te duur is, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

Bekijk onze iPhone reparatie tarieven. Alle iPhone reparaties voeren wij uit met originele onderdelen