Samsung telefoon reparatie Oss

Samsung telefoon kapot? Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw Samsung telefoon reparatie in de regio Oss. Wij lossen het probleem direct op terwijl u wacht.

De Smid Reparatie is UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra zekerheid voor vakkundigheid. Daarnaast krijgt u op uw Samsung telefoon reparatie bij ons scherpe tarieven mét een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de Kanaalstraat 24 in Oss!

Herkent u problemen als

  • Uw Samsung telefoon start niet meer op
  • Software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De Samsung telefoon laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw Samsung telefoon aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw smartphone eenvoudig repareren.

s-rgb_DSC2874_v4

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw Samsung repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw Samnsung nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze monteur dat de Samsung reparatie te duur is dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

Bekijk hier onze Samsung reparatie tarieven