Stofzuiger reparatie Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw stofzuiger reparatie in de regio Oss. In veel gevallen lossen wij het probleem direct op.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw stofzuiger heeft gekocht. De Smid Reparatie is UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor onze vakkundigheid. Heeft u een Miele stofzuiger? Voor Miele zijn wij geautoriseerd om deze onder de geldende garantievoorwaarden te repareren.

Geen garantie meer op uw stofzuiger? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van stofzuiger reparaties in Oss en bieden scherpe tarieven en een professionele snelle service. Kom langs bij onze servicebalie op de Kanaalstraat 24!

Heeft u problemen als

  • De zuigkracht is afgenomen
  • De motor van de stofzuiger maakt teveel herrie
  • De klep van de stofzuiger sluit niet goed

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw stofzuiger toe aan vervanging en kunnen wij uw stofzuiger eenvoudig repareren.

s-rgbde_smid0034_v1

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw stofzuiger repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs efficiënt en dat merkt u in uw portemonnee. Bovendien zijn onze tarieven een stuk voordeliger dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw stofzuiger nog wel loont? Geen probleem, onze vakmensen geven u een betrouwbaar advies. Constateert onze deskundige dat de stofzuiger reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. En als u zelf langskomt bij onze servicebalie in Oss dan betaald u natuurlijk geen voorrijkosten.

Tarieven servicebalie