Tablet reparatie Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw tablet reparatie in de regio Oss. In veel gevallen lossen wij het probleem direct op terwijl u wacht.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw tablet heeft gekocht. Voor de meeste merken zijn wij geautoriseerd om deze onder de geldende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra zekerheid voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw tablet? Wij zijn vakspecialisten op het gebied van tablet reparaties in Oss. U krijgt scherpe tarieven met een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de kanaalstraat 24 in Oss!

Wellicht herkent u problemen als

  • Uw tablet start niet meer op
  • Software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De tablet laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw tablet aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw tablet eenvoudig repareren.

s-rgb_DSC2869_v3

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw tablet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw tablet nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de tablet reparatie te duur is, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

iPad reparatie

Zoekt u naar een deskundige monteur voor uw iPad reparatie? Onze gecertificeerde en ervaren monteurs repareren uw tablet terwijl u wacht

Samsung tablet reparatie

Zoekt u naar een deskundige monteur voor uw Samsung tablet reparatie? Onze gecertificeerde en ervaren monteurs repareren uw tablet terwijl u wacht