iPad reparatie Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw iPad reparatie in de regio Oss. Wij lossen het probleem direct op terwijl u wacht.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw tablet heeft gekocht.De Smid Reparatie is UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid. Uw iPad is bij ons dus in vertrouwde handen.

Geen garantie meer op uw iPad? Wij zijn dé specialist op het gebied van iPad reparaties in Oss en bieden scherpe tarieven met een vakbekwame service. Kom langs met uw iPad bij onze servicebalie op de kanaalstraat 24 in Oss!

Herkent u problemen als:

  • Uw iPad start niet meer op
  • Software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De iPad laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw iPad aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw tablet eenvoudig repareren.

s-rgb_DSC2869_v3

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet mijn iPad repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw iPad nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de iPad reparatie te duur is, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

Bekijk hier onze iPad reparatie tarieven.