Samsung tablet reparatie Oss

Samsung tablet kapot? Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw Samsung tablet reparatie in de regio Oss. Kom langs en wij repareren uw tablet probleem terwijl u wacht.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw Samsung tablet heeft gekocht. De Smid Reparatie is UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor onze vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw Samsung tablet ? Wij zijn dé specialist op het gebied van Samsung tablet reparaties in Oss. Wij bieden scherpe tarieven mét een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de kanaalstraat 24 in Oss!

Heeft u problemen als:

  • Uw Samsung tablet start niet meer op
  • Software storing
  • Het beeldscherm is kapot
  • De Samsung tablet laadt niet niet goed op

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw Samsung tablet aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw tablet eenvoudig repareren.

s-rgb_DSC2869_v3

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw Samsung tablet repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw Samsung tablet nog wel loont? Geen probleem, onze vakmensen geven u een eerlijk advies. Als de Samsung tablet reparatie te duur is, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren.

Bekijk hier onze Samsung reparatie tarieven.