Reparatie koffiemachine Oss

Koffie apparaat kapot? Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw reparatie koffiemachine in Oss. In veel gevallen lossen wij het probleem direct op terwijl u wacht*.

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw koffiemachine heeft gekocht. Voor de meeste merken zijn wij geautoriseerd om deze onder de geldende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een extra zekerheid van onze vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw koffiemachine? Wij zijn dé specialist op het gebied van reparatie aan koffiemachines in Oss en bieden scherpe tarieven met een professionele service. Kom langs bij onze servicebalie op de Kanaalstraat 24 in Oss! Of maak een afspraak als u wilt dat wij aan huis komen repareren.

Herkent u problemen als:

  • Uw koffiemachine doet het niet meer
  • Het display van de koffiemachine is kapot
  • De koffie is niet lekker van smaak

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw koffiemachine aan vervanging toe of kapot. Wij kunnen uw koffiemachine bij onze servicebalie in Oss eenvoudig repareren.

* Veelal wordt uw koffiemachine gerepareerd terwijl u wacht. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat het apparaat ontkalkt moet worden of er is een onderdeel niet op voorraad. Dan kunt u uw apparaat bij ons achterlaten en bellen wij u zodra uw koffiemachine of espresso apparaat weer gerepareerd is.

s-rgbde_smid0079_v1b

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw koffiemachine repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Daarnaast zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw koffie apparaat nog wel zin heeft? Geen probleem, onze reparateurs geven u een betrouwbaar advies. Constateert onze deskundige dat de koffiemachine reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd, dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. En als u zelf langskomt bij onze servicebalie in Oss dan betaald u natuurlijk geen voorrijkosten.

Tarieven servicebalie