De Smid Reparatie – Reparatie witgoed & elektronische apparaten

Niemand wil bij een defect meteen een nieuw apparaat aanschaffen.

Er is namelijk een betere en goedkopere oplossing: uw defecte apparaat repareren. En dat laat u natuurlijk liever aan ervaren vakspecialisten over. Wij bieden perfecte oplossingen, veel service en denken met u mee.

Geniet langer van uw apparaat door het te laten repareren door De Smid Reparatie!

De Smid Reparatie biedt kwaliteit

De Smid Reparatie biedt u scherpe tarieven, jarenlange ervaring en ons team van monteurs zijn echte vakspecialisten. Wij zijn een onafhankelijk reparatiebedrijf en bieden kwaliteit. Gun uw apparaat een tweede leven. U helpt er niet alleen uw portemonnee mee, maar ook het milieu. De Smid Reparatie heeft een UNETO-VNI certificering als Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf (EER 2010) en biedt hoogstaande service. Ons servicegebied omvat de provincies Limburg, Noord-Brabant en een deel van Gelderland.

Ontzorgen is ons doel

De Smid Reparatie ontzorgt! Het is niet voor niets dat grote winkelketens gebruik maken van onze diensten. Van BCC zijn we zelfs officieel servicepartner. Voor u betekent dit dat we uw apparaat vakkundig repareren en hoogstaande service verlenen. Sneller en goedkoper dan de meeste fabrikanten. U maakt eenvoudig een afspraak en wij zorgen voor een vlotte en betrouwbare reparatie. Van wie zijn we servicepartner?

Garantie of buiten garantie

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw witgoed of elektronica product heeft gekocht. Voor alle grote witgoed merken zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van witgoed reparaties en reparaties aan elektronische apparatuur.

Maak reparatie-afspraak

  • De Smid Reparatie is geautoriseerd om bijna alle grote witgoed merken te repareren (met bijbehorende garantievoorwaarden)
  • Geen garantie meer op uw apparaat? Wij zijn dé specialist op het gebied van reparatie van diverse apparaten.
Reparatie-afspraak
Of bel 0412 - 693 693
Maak reparatie-afspraak