Tarieven

PROFESSIONELE MONTEUR VOOR UW WITGOED REPARATIE?! DE SMID REPAREERT VOORDELIG EN SNEL!

Een betaalbare monteur voor uw reparatie mét kwaliteit en zekerheid? Wij hanteren echt scherpe tarieven. Omdat wij Techniek Nederland erkend zijn en voor bijna alle merken geautoriseerd reparateur zijn, garanderen wij kwaliteit terwijl uw portemonnee gespaard blijft. Dit dient vooraf bij ons bekend gemaakt te worden, anders zal het reguliere tarief in rekening gebracht worden.

 

Wij zijn het adres voor uw goedkope monteur voor reparaties aan al uw witgoed apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vriezers. Maar ook voor het inbouwen van uw nieuwe apparatuur bent u bij De Smid Reparatie aan het juiste adres.

Maak reparatieafspraak
Altijd een monteur in de buurt

Tarieven monteur aan huis

– Reparatie 15 minuten incl. voorrijkosten € 86,79.

 

– Vervolgens slechts € 7,38 per 5 minuten.

 

– De tijdsduur gaat pas in als de monteur bij u voor de deur staat.

 

– Wij hanteren geen starttarief voor een reparatie. Wel zo eerlijk en goedkoop!

 

– Tarieven zijn excl. eventueel benodigde onderdelen.

 

– Voor een BORA – reparatie komt een speciale BORA monteur met aparte geldende BORA tarieven bij u langs! Voor meer informatie kijkt u op onze BORA onderdelen & reparatie website.

Laat uw apparaten inbouwen

Tarieven bij afkeur

– Wanneer een reparatie niet rendabel blijkt, zal onze monteur dit eerlijk aan u melden.

 

– Bij afkeur hoeft u alleen het afkeurtarief te betalen. Deze bedragen € 89,- (incl. BTW)

Coulance regeling

Harense Smid Certificaten

– De Smid Reparatie is de partner voor reparaties bij klanten met een Harense Smid certificaat voor een witgoed apparaat. De Smid Reparatie doet dit tegen een vaste vergoeding van € 89,- (incl. BTW) plus de prijs van verbruikte onderdelen. Voor deze prijs komt de monteur voorrijden, het apparaat repareren inclusief een garantie van 3 maanden op de reparatie.

KOSTELOOS ANNULEREN TOT 24 UUR VOORAFGAAND (WERKDAG)

Wanneer u uw afspraak wilt annuleren of verzetten, dan kan dit kosteloos tot uiterlijk 24uur (één werkdag) voorafgaand aan het bezoek.

Indien u de afspraak na de gestelde termijn afzegt zijn wij genoodzaakt kosten bij u in rekening te brengen (€25.- incl.btw).

Wilt u een wijziging of annulering doorgeven? Stuur dan een email naar info@desmidreparatie.nl onder vermelding van het referentienummer, postcode en huisnummer. Telefonisch wijzigen of annuleren kan ook 0412-693693.

Wanneer onze monteur voor een gesloten deur komt te staan zijn wij genoodzaakt om €25 in rekening te brengen.