Televisie reparatie Oss

Bij De Smid Reparatie bent u op het juiste adres voor uw televisie reparatie in Oss. Neem uw televisie mee naar onze servicebalie of maak een afspraak om uw televisie thuis te laten repareren.

U kunt wachten bij de Servicebalie op uw televisie reparatie. Alleen onze ervaring is dat televisies in de regel zodanig defect zijn dat we hier wat meer tijd voor nodig hebben. Of een onderdeel is niet op voorraad. U kunt dan uw apparaat bij ons achterlaten en wij bellen u zodra de televisie weer klaar is om op te halen (of op afspraak op te sturen).

Het maakt trouwens niet uit bij welke (web)winkel u uw televisie heeft gekocht. Smart en led tv’s kunnen wij onder de bijbehorende garantievoorwaarden repareren. De Smid Reparatie is ook UNETO-VNI gecertificeerd. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid.

Geen garantie meer op uw televisie? Loop gerust binnen bij onze servicebalie in Oss aan de Kanaalstraat 24 of maak een online afspraak met onze monteurs. Wij zijn dé specialist op het gebied van televisie reparatie in Oss en bieden scherpe tarieven.

Heeft u problemen als:

  • Ik heb geen helder beeld op mijn televisie
  • Het geluid van de televisie stoort
  • Mijn afstandsbediening werkt niet meer

Mogelijk is een bepaald onderdeel van uw televisie toe aan vervanging en kunnen wij uw televisie repareren.

Kom langs!

Kom langs met uw defecte apparaat of stuur hem naar ons op! Wij bieden scherpe tarieven, eerlijk advies en jarenlange ervaring.

Ook voor vragen of advies bent u welkom op de Kanaalstraat 24 in Oss.

(voor elektronica reparaties komen wij ook aan huis in de regio Noord Oost Brabant en het Land van Maas en Waal, wel zo makkelijk)

Routebeschrijving
Of bel 0412 – 693 693
Kom langs!

Wel of niet uw televisie repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Daarnaast zijn onze tarieven voordeliger dan die van de fabrikanten.

Twijfelt u of het repareren van uw televisie nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de televisie reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen voorrijkosten. En als u zelf langskomt bij onze servicebalie in Oss dan betaald u natuurlijk geen voorrijkosten.

Tarieven servicebalie

Typen televisies die wij repararen

  • LCD
  • Smart
  • Plasma
  • Led