Vaatwasser reparatie

Zonder vaatwasser is geen optie.

Een kapotte vaatwasser kan een flinke tegenvaller zijn, maar gelukkig staat De Smid Reparatie klaar om te helpen. Met hun professionele service en ervaren technici kunnen ze snel en doeltreffend elk probleem oplossen. Of het nu gaat om een ongewoon geluid, een storing of een defect onderdeel, De Smid Reparatie beschikt over de expertise om je vaatwasser weer optimaal te laten functioneren. Geen gedoe meer met een stapel vieze vaat of uitgestelde huishoudelijke taken. Met De Smid Reparatie ben je binnenkort weer verzekerd van een perfect werkende vaatwasser en een zorgeloos huishouden. Maak dus vandaag nog een afspraak en laat De Smid Reparatie je vaatwasser weer als nieuw maken!

Vaatwasser reparatie

Veel voorkomende problemen met uw wasmachine

Het hebben van een vaatwasser is een zegen voor veel huishoudens, maar soms kunnen zich problemen voordoen die het gemak verstoren. Vaak voorkomende problemen zijn onder meer verstopte sproeiers, wat resulteert in een inefficiënte reiniging, of een verstopt filter dat leidt tot slechte prestaties. Een andere veelvoorkomende zorg is waterlekkage, wat kan resulteren in waterschade aan vloeren en kasten. Elektronische storingen, zoals defecte bedieningspanelen of kapotte sensoren, kunnen ook optreden en het functioneren van de vaatwasser verstoren. Bovendien kunnen problemen met de afvoerpomp ervoor zorgen dat water niet goed wordt afgevoerd, waardoor een onaangename geur ontstaat. Gelukkig zijn deze problemen vaak op te lossen door een professionele reparatiedienst zoals De Smid Reparatie, die snel en effectief kan ingrijpen om je vaatwasser weer optimaal te laten functioneren.

Verstopte Sproeiers en Filters: Verstopte sproeiers en filters zijn vaak de oorzaak van slechte wasprestaties. Vuil, voedselresten en kalkaanslag kunnen zich ophopen en de waterstroom belemmeren, waardoor de vaat niet grondig wordt gereinigd. Dit kan resulteren in vieze vaat na het wassen.

Waterlekkage: Waterlekkage is een serieus probleem dat niet alleen schade aan de vaatwasser zelf kan veroorzaken, maar ook aan de omliggende keukenkasten en vloeren. Lekkage kan optreden als gevolg van defecte afdichtingen, scheuren in de leidingen of verstopte afvoerbuizen.

Elektronische Storingen: Elektronische storingen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals een defect bedieningspaneel, storingen in de printplaat of kapotte sensoren. Deze problemen kunnen leiden tot storingen in de werking van de vaatwasser, zoals het niet starten of stoppen van het programma, of het niet goed detecteren van water- of temperatuurniveaus.

Problemen met de Afvoerpomp: De afvoerpomp is verantwoordelijk voor het afvoeren van gebruikt water uit de vaatwasser. Als de afvoerpomp niet goed werkt, kan water in de vaatwasser achterblijven na het wassen, wat resulteert in een onaangename geur en mogelijk zelfs schimmelvorming.

Vaatwasser reparatie

Goed om te weten

  • In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners,
  • Gebruikers- aansluitfouten en dergelijke vallen niet onder de fabrieksgarantie. Deze kosten dient u per pin of contant af te rekenen bij de monteur.
  • Wilt u er voor zorgen - wanneer u een reparatieafspraak bij ons maakt - dat het te repareren apparaat goed toegankelijk is voor onze monteur.
De Smid Reparatie

Onze tarieven

Tarieven reparatie

  • Reparatie 15 minuten incl. voorrijkosten € 87,34.
  • Vervolgens zijn de kosten slechts € 7,56 per 5 minuten.
  • De tijdsduur gaat pas in als de monteur bij u voor de deur staat.
  • Wij hanteren geen starttarief voor reparatie. Wel zo eerlijk en goedkoop!
  • Tarieven zijn excl. eventueel benodigde onderdelen.

Tarieven bij afkeuur

  • Wanneer een reparatie niet rendabel blijkt, zal onze monteur dit eerlijk aan u melden.
  • Bij afkeur hoeft u alleen het afkeurtarief te betalen. Deze bedragen € 89,- (incl. BTW)

Voor een BORA – reparatie komt een speciale BORA monteur met aparte geldende BORA tarieven bij u langs!
Voor meer informatie kijkt u op onze BORA onderdelen & reparatie website.

De Smid Reparatie

Kunnen wij u helpen?!