Wasdroger reparatie

Snel weer gebruik maken van uw droger.

Het is behoorlijk onhandig als je wasdroger ermee stopt, vooral wanneer je hem dringend nodig hebt. Maar gelukkig is er hulp binnen handbereik! De Smid Reparatie staat klaar om je wasdroger te repareren. Met hun ervaren technici en professionele service kunnen ze snel en efficiënt elk probleem aanpakken. Of het nu gaat om een defecte motor, een storing in het bedieningspaneel of een kapotte sensor, De Smid Reparatie heeft de expertise om je wasdroger weer optimaal te laten functioneren. Geen gedoe meer met natte kleding die niet droogt of met uitgestelde wasklussen. Dankzij De Smid Reparatie kun je binnenkort weer genieten van droge en frisse was. Maak vandaag nog een afspraak en laat De Smid Reparatie je wasdroger weer tot leven brengen!

Wasdroger reparatie

Veel voorkomende problemen met uw wasdroger

Is uw wasdroger toe aan reparatie? Bij De Smid Reparatie staan we voor u klaar om u te helpen met alle mogelijke problemen die uw wasdroger kan hebben. Of het nu gaat om mechanische slijtage, elektronische storingen, problemen met condensatie, verstoppingen of fouten in het gebruik, onze ervaren monteurs zijn er om uw wasdroger weer optimaal te laten functioneren. Met onze deskundigheid en toewijding zorgen we ervoor dat uw droogroutine snel weer hersteld wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat De Smid Reparatie uw wasdrogerproblemen oplossen.

Warmteproblemen: Een veelvoorkomend probleem is wanneer de wasdroger niet genoeg warmte produceert om de kleding effectief te drogen. Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren, waaronder een defect verwarmingselement, een slecht functionerende thermostaat of een verstopte luchtafvoer. Een defect verwarmingselement kan bijvoorbeeld optreden als gevolg van oververhitting of slijtage door langdurig gebruik. Een professionele reparateur kan het verwarmingselement testen en indien nodig vervangen, evenals andere componenten controleren die de warmteproductie beïnvloeden.

Lawaai: Als je tijdens het droogproces ongewone geluiden hoort, kan dit duiden op verschillende mechanische problemen. Versleten lagers kunnen bijvoorbeeld een bonkend of schurend geluid veroorzaken, terwijl een kapotte riem kan leiden tot een ratelend geluid. Zelfs een defecte motor kan een oorzaak zijn van lawaai. Een ervaren monteur kan de oorzaak van het geluid diagnosticeren door inspectie van de verschillende onderdelen en de nodige reparaties uitvoeren om het probleem op te lossen.

Geen stroom: Als de wasdroger helemaal niet meer start, is het mogelijk dat er elektrische problemen zijn. Dit kan variëren van een eenvoudig probleem zoals een losse stroomkabel tot complexere kwesties zoals een defecte startknop of een probleem met de printplaat. Een professionele reparateur zal een grondige diagnose stellen om de bron van het stroomprobleem te achterhalen en de juiste reparaties uitvoeren om de droger weer operationeel te maken.

Lekken: Waterlekkage onder de wasdroger kan verschillende oorzaken hebben, zoals een lekkende waterpomp, een verstopte afvoer of beschadigde slangen. Een defecte waterpomp kan bijvoorbeeld leiden tot lekkage tijdens het droogproces, terwijl een verstopte afvoer kan resulteren in een ophoping van water in de droger. Een ervaren monteur zal de droger inspecteren om de bron van het lek te identificeren en de benodigde reparaties uit te voeren om het probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Wasdroger reparatie

Goed om te weten

  • In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners,
  • Gebruikers- aansluitfouten en dergelijke vallen niet onder de fabrieksgarantie. Deze kosten dient u per pin of contant af te rekenen bij de monteur.
  • Wilt u er voor zorgen - wanneer u een reparatieafspraak bij ons maakt - dat het te repareren apparaat goed toegankelijk is voor onze monteur.
De Smid Reparatie

Onze tarieven

Tarieven reparatie

  • Reparatie 15 minuten incl. voorrijkosten € 87,34.
  • Vervolgens zijn de kosten slechts € 7,56 per 5 minuten.
  • De tijdsduur gaat pas in als de monteur bij u voor de deur staat.
  • Wij hanteren geen starttarief voor reparatie. Wel zo eerlijk en goedkoop!
  • Tarieven zijn excl. eventueel benodigde onderdelen.

Tarieven bij afkeuur

  • Wanneer een reparatie niet rendabel blijkt, zal onze monteur dit eerlijk aan u melden.
  • Bij afkeur hoeft u alleen het afkeurtarief te betalen. Deze bedragen € 89,- (incl. BTW)

Voor een BORA – reparatie komt een speciale BORA monteur met aparte geldende BORA tarieven bij u langs!
Voor meer informatie kijkt u op onze BORA onderdelen & reparatie website.

De Smid Reparatie

Kunnen wij u helpen?!