Wasmachine reparatie

Wij zorgen dat u snel weer kunt wassen.

Een kapotte wasmachine is ontzettend vervelend, maar gelukkig staat De Smid Reparatie klaar om te helpen. Met hun deskundige service en ervaren monteurs kunnen ze snel en effectief elk probleem oplossen. Of het nu gaat om een vreemd geluid, een storing of een kapot onderdeel, De Smid Reparatie heeft de expertise om je wasmachine weer aan de praat te krijgen. Geen gedoe meer met bergen vuile was of uitgestelde huishoudelijke taken. Dankzij De Smid Reparatie kun je binnenkort weer genieten van een goed werkende wasmachine en een zorgeloos huishouden. Maak dus snel een afspraak en laat De Smid Reparatie je wasmachine weer tot leven brengen!

Wasmachine reparatie

Veel voorkomende problemen met uw wasmachine

Is uw wasmachine toe aan reparatie? Bij De Smid Reparatie staan we paraat om u te helpen bij alle mogelijke problemen die uw wasmachine kunnen hebben. Of het nu gaat om mechanische slijtage, elektronische storingen, waterlekkage, verstoppingen of problemen door onjuist gebruik, onze ervaren monteurs zijn er om uw wasmachine weer optimaal te laten functioneren. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw wasroutine snel weer wordt hersteld. Neem vandaag nog contact met ons op en laat De Smid Reparatie uw wasmachineproblemen oplossen

Lekkage:

Lekkage is een veelvoorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals een beschadigde deurafdichting, versleten slangverbindingen, verstopte afvoerpijpen of een defecte pomp. Het is essentieel om de oorzaak van de lekkage vast te stellen en de benodigde reparaties uit te voeren om verdere schade te voorkomen.

Onbalans tijdens het centrifugeren:

Als de wasmachine tijdens het centrifugeren trilt, bonst of lawaai maakt, kan dit duiden op een onbalansprobleem. Dit kan worden veroorzaakt door overbelasting van de machine, versleten dempers of veren, losse onderdelen of een defecte trommel. Een monteur kan de oorzaak identificeren en de nodige reparaties uitvoeren om de wasmachine weer in balans te brengen.

Problemen met de watertoevoer of -afvoer:

Als de wasmachine problemen heeft met het vullen van water of het afvoeren van water, kan dit verschillende oorzaken hebben. Verstopte filters, beschadigde kleppen, geblokkeerde afvoerleidingen of een defecte waterpomp kunnen allemaal leiden tot problemen met de watertoevoer of -afvoer. Een professionele reparateur kan deze problemen diagnosticeren en repareren om de normale werking van de wasmachine te herstellen.

Elektrische problemen:

Elektrische problemen kunnen verschillende symptomen veroorzaken, zoals het niet starten van de wasmachine, het niet draaien van de trommel of storingen in het bedieningspaneel. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door defecte bedrading, kapotte schakelaars, falende printplaten of andere elektrische componenten. Het is belangrijk om een gekwalificeerde monteur in te schakelen om elektrische problemen veilig te diagnosticeren en te verhelpen.

Wasmachine reparatie

Goed om te weten

  • In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners,
  • Gebruikers- aansluitfouten en dergelijke vallen niet onder de fabrieksgarantie. Deze kosten dient u per pin of contant af te rekenen bij de monteur.
  • Wilt u er voor zorgen - wanneer u een reparatieafspraak bij ons maakt - dat het te repareren apparaat goed toegankelijk is voor onze monteur.
De Smid Reparatie

Onze tarieven

Tarieven reparatie

  • Reparatie 15 minuten incl. voorrijkosten € 87,34.
  • Vervolgens zijn de kosten slechts € 7,56 per 5 minuten.
  • De tijdsduur gaat pas in als de monteur bij u voor de deur staat.
  • Wij hanteren geen starttarief voor reparatie. Wel zo eerlijk en goedkoop!
  • Tarieven zijn excl. eventueel benodigde onderdelen.

Tarieven bij afkeuur

  • Wanneer een reparatie niet rendabel blijkt, zal onze monteur dit eerlijk aan u melden.
  • Bij afkeur hoeft u alleen het afkeurtarief te betalen. Deze bedragen € 89,- (incl. BTW)

Voor een BORA – reparatie komt een speciale BORA monteur met aparte geldende BORA tarieven bij u langs!
Voor meer informatie kijkt u op onze BORA onderdelen & reparatie website.

De Smid Reparatie

Kunnen wij u helpen?!