Koelkast reparatie

Uw keolkast weer perfect laten koelen.

Een defecte koelkast kan een grote bron van ongemak zijn, maar gelukkig staat De Smid Reparatie klaar om te helpen. Met hun toegewijde service en ervaren vakmensen kunnen ze snel en effectief elk probleem met je koelkast aanpakken. Of het nu gaat om vreemde geluiden, een storing in de temperatuurregeling of een kapot onderdeel, De Smid Reparatie heeft de expertise om je koelkast weer perfect te laten functioneren. Geen gedoe meer met bedorven voedsel of zorgen over het behoud van je verse producten. Met De Smid Reparatie kun je binnenkort weer vertrouwen op een goed werkende koelkast en een zorgeloos huishouden. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak om De Smid Reparatie je koelkast weer in topconditie te laten brengen!

Koelkast reparatie
Koelkast reparatie

Veel voorkomende problemen met uw koelkast

Het hebben van een koelkast is essentieel voor het houdbaar houden van bepaalde producten Een defecte koelkast komt dan ook altijd ongelegen. Vaak voorkomende kwesties zijn onder meer verstopte luchtroosters, wat resulteert in ongelijke koeling, of een verstopte condensor die de algehele prestaties beïnvloedt. Een ander veelvoorkomend probleem is waterlekkage, wat kan leiden tot schade aan vloeren en de structuur van de koelkast. Elektronische storingen, zoals defecte thermostaten of kapotte bedieningspanelen, kunnen ook voorkomen en het functioneren van de koelkast verstoren. Bovendien kunnen problemen met de compressor ervoor zorgen dat de koelkast niet goed koelt, wat kan leiden tot bederf van voedsel. Gelukkig kunnen deze problemen vaak worden verholpen door een professionele reparatiedienst zoals De Smid Reparatie, die snel en doeltreffend kan ingrijpen om je koelkast weer in optimale staat te brengen.

Verstopte luchtroosters en condensor: Verstopte luchtroosters en condensorspoelen kunnen de luchtstroom belemmeren die nodig is voor een efficiënte koeling. Hierdoor kan de koelkast ongelijkmatig koelen, waardoor sommige delen van de koelkast te warm blijven en andere te koud worden. Dit kan leiden tot voedselbederf en verminderde prestaties van de koelkast als geheel.

Waterlekkage: Waterlekkage in de koelkast kan optreden als gevolg van verschillende problemen, zoals verstopte afvoerleidingen, beschadigde afdichtingen of een defecte waterdispenser. Dit kan leiden tot waterschade aan de vloer en de structuur van de koelkast, evenals potentiële schimmel- en bacteriegroei. Het is belangrijk om lekkages snel te identificeren en te verhelpen om verdere schade te voorkomen.

Elektronische storingen: Elektronische storingen kunnen verschillende componenten van de koelkast beïnvloeden, zoals thermostaten, bedieningspanelen en sensoren. Deze storingen kunnen leiden tot problemen zoals onnauwkeurige temperatuurregeling, onverwachte temperatuurschommelingen of zelfs het volledig uitvallen van de koelkast. Het oplossen van elektronische storingen vereist vaak gespecialiseerde diagnose en reparatie door een ervaren technicus.

Compressorproblemen: De compressor is een essentieel onderdeel van de koelkast dat verantwoordelijk is voor het circuleren van koelvloeistof door het koelsysteem. Problemen met de compressor kunnen leiden tot onvoldoende koeling, abnormale geluiden of zelfs het volledig stoppen van de koelkast. Compressorproblemen kunnen variëren van lekkages en mechanische storingen tot elektrische problemen. Het oplossen van deze problemen vereist vaak professionele interventie om het koelsysteem te herstellen en de juiste werking van de koelkast te garanderen.

Koelkast reparatie

Goed om te weten

  • In het geval van drukte kunnen wij de reparatieaanvraag doorzetten naar een van onze partners,
  • Gebruikers- aansluitfouten en dergelijke vallen niet onder de fabrieksgarantie. Deze kosten dient u per pin of contant af te rekenen bij de monteur.
  • Wilt u er voor zorgen - wanneer u een reparatieafspraak bij ons maakt - dat het te repareren apparaat goed toegankelijk is voor onze monteur.
De Smid Reparatie

Onze tarieven

Tarieven reparatie

  • Reparatie 15 minuten incl. voorrijkosten € 87,34.
  • Vervolgens zijn de kosten slechts € 7,56 per 5 minuten.
  • De tijdsduur gaat pas in als de monteur bij u voor de deur staat.
  • Wij hanteren geen starttarief voor reparatie. Wel zo eerlijk en goedkoop!
  • Tarieven zijn excl. eventueel benodigde onderdelen.

Tarieven bij afkeuur

  • Wanneer een reparatie niet rendabel blijkt, zal onze monteur dit eerlijk aan u melden.
  • Bij afkeur hoeft u alleen het afkeurtarief te betalen. Deze bedragen € 89,- (incl. BTW)

Voor een BORA – reparatie komt een speciale BORA monteur met aparte geldende BORA tarieven bij u langs!
Voor meer informatie kijkt u op onze BORA onderdelen & reparatie website.

De Smid Reparatie

Kunnen wij u helpen?!