Witgoed Reparatie Breda

De Smid is al méér dan 40 jaar het vertrouwde adres voor uw witgoed reparatie in de Regio Breda. Wilt u uw witgoed laten repareren? Bel ons op 0412-693693 of plan direct online een afspraak in op deze pagina.

U kunt bij ons terecht voor reparatie van uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast, vriezer en/of kookplaat.

Ruim 40 jaar ervaring!

Altijd een monteur in de buurt!

Snelle & voordelige reparatie!

Wasmachine reparatie

Werkt uw wasmachine niet meer? Onze professionele en deskundige monteurs repareren vakkundig en snel en geven u altijd een eerlijk advies. Wij repareren de meeste merken witgoed apparaten.

Meer info

Magnetron / Oven reparatie

Werkt uw oven of magnetron niet meer?! Onze monteurs kunnen u helpen met de reparatie ervan. Er is altijd wel een monteur in de buurt en we komen vaak binnen 2 werkdagen langs komen.

Meer info

Wasdroger reparatie

Werkt uw wasdroger niet helemaal naar behoren? Onze monteurs repareren vakkundig en snel en geven u altijd een eerlijk advies. Er is altijd wel een monteur in de buurt.

Meer info

Koelkast reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in koelkast reparaties. Dus heeft u koelkast welke niet werkt? Geen paniek. Wij repareren uw koelkast voordelig en snel en altijd inclusief garantie op de reparatie.

Meer info

Vaatwasser reparatie

Er is niets vervelender dan een kapotte vaatwasser. Laat deze vaatwasser vakkundig en snel repareren door onze deskundige monteurs. Wij repareren (bijna) alle merken vaatwassers.

Meer info

Inbouwservice

Heeft u nieuwe keukenapparatuur aangeschaft? En heeft u geen ervaring met het zelf plaatsen van deze inbouw apparatuur? Onze ervaren monteurs plaatsen vakkundig uw apparaten.

Meer info
Meer dan 40 jaar ervaring!

De Smid Reparatie is het adres voor uw witgoed reparatie. Maak nu een afspraak!

Rechts kunt u uw reparatieafspraak aanmelden. Wij komen normaal gesproken binnen 2 a 3 werkdagen. Kunt u niet zo lang wachten, maak dan gebruik van ons spoedtarief a 7,50. Wij komen dan binnen 1 werkdag bij u langs.

Klik hier om een spoedreparatie aan te melden.

Recensies

Berichten van onze klanten waar wij blij van worden..